Home Nieuws Ramalho: ‘Het eerste contact dateert al van vorig seizoen’

Ramalho: ‘Het eerste contact dateert al van vorig seizoen’

423
0

PSV wilde vorig seizoen al toeslaan wat de komst van de Braziliaanse centrale verdediger Andre Ramalho aangaat.

Roger Schmidt wilde vorig jaar al een nieuwe centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen. Dat lukte niet meteen na het mislukken van de transfer van de dure Koreaan Kim uit de Chinese competitie.


Daarna werden de pijlen gericht op Andre Ramalho en toen die pogingen ook wisten te mislukken, was het de beurt aan Jordan Teze. Teze maakte een prima ontwikkeling door en mag zich komend seizoen de nieuwe rechtsachter noemen nu een vertrek van Denzel Dumfries aanstaande is.

De eerste contacten tussen Ramalho en PSV dateren dus al van vorig seizoen. ‘Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is. Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben’, zegt Ramalho over zijn nieuwe club.

‘Ik ben een speler die altijd alles geeft, speelt voor de prijzen en dat ook met PSV wil doen. Ik kijk ernaar uit om hier in het Philips Stadion te gaan spelen en hoop net zo succesvol te zijn als meerdere landgenoten hier in het verleden waren’, aldus Ramalho tot slot.


Facebook Comments