Home Nieuws Ramalho, die voor het eerst sinds december 2021 weer scoorde, is weer...

Ramalho, die voor het eerst sinds december 2021 weer scoorde, is weer ‘gewoon’ basisspeler

326
0

André Ramalho scoorde afgelopen zaterdag een belangrijk doelpunt voor PSV. De krachtige kopstoot stond misschien wel symbool voor de opmars van de Braziliaan.

Een opmars is de nieuwe serie basisplaatsen voor de Braziliaan misschien niet eens te noemen maar feit is wel dat André Ramalho, die veel vertrouwen krijgt van Peter Bosz, weer gewoon een vaste basisspeler is onder deze trainer zoals hij dat eerder ook was onder Roger Schmidt en Ruud van Nistelrooij.

Eerder dit seizoen kreeg André Ramalho de nodige kritiek van media en fans te verwerken want het oogt zo nu en dan hoogst onzeker wat de Braziliaan laat zien. Peter Bosz is het in ieder geval geenszins eens met alle kritieken op Ramalho.

Peter Bosz kreeg recent na afloop van PSV – Sevilla de nodige vragen over André Ramalho op zich afgevuurd omdat de mandekker weer op het inmiddels gebruikelijke slippertje te betrappen viel tegen de Spaanse opponent. Bosz nam zijn centrale verdediger duidelijk in bescherming.

‘Ik vind Ramalho een geweldige verdediger, heel betrouwbaar’, aldus Bosz in onderstaande video. De trainer die normaal gesproken zelden op onzinnige teksten te betrappen valt, verliest hier toch een stuk geloofwaardigheid in zijn visie op verdedigen en het spel van de Braziliaan. Wel geeft de coach toe dat Ramalho geregeld op een zogenaamd ‘momentje’ te betrappen valt. De Braziliaan bleek na afloop van PSV – Fortuna Sittard erg blij te zijn met zijn doelpunt, legt hij uit in onderstaande video.


Vorig artikelDe Telegraaf tekent de week van Ajax met drie nederlagen alvast uit: ‘PSV is een gegarandeerde nederlaag’
Volgend artikelVan der Vaart vreest voor totale afstraffing in Eindhoven: ‘Ajax moet zich schamen dat zij bij PSV spelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in