Home Nieuws Ralf Edström: ‘Van Bommel lijkt me een goede trainer voor PSV’

Ralf Edström: ‘Van Bommel lijkt me een goede trainer voor PSV’

87
0

Ralf Edström, succesvol PSV’er van weleer zegt in interview met ELF Voetbal dat PSV er goed aan heeft gedaan Mark van Bommel aan te stellen als hoofdtrainer.

De Zweed vierde successen in Eindhoven en denkt nog vaak terug aan zijn periode bij PSV. De jaren gaan echter tellen. Onlangs werd hij in april geopereerd aan zijn knie. “Ik heb een nieuwe gekregen”, vertelt de Zweed tegenover ELF Voetbal. “Het is sindsdien zaak om mijn spieren steeds meer te belasten. Het gaat allemaal niet gemakkelijk. De ingreep was noodzakelijk. Ik benader het maar positief. Ik kan nu mooi veel van het WK bekijken. In 2010 en 2014 waren we er niet bij. Nu doen we het verrassend goed. Dat had ik ook niet verwacht.”

Edström was anders ook niet naar Rusland afgereisd. “Sinds 1986 heb ik elk WK meegemaakt als radioverslaggever van Sveriges Radio. Inclusief elke finale. Maar in 2015 ben ik gestopt. Sindsdien ben ik met pensioen”, aldus de oud-PSV’er, die de club uit Eindhoven nog niet vergeten is.

“Ik heb nog contact met de familie Van der Kuijlen”, geeft hij aan. |Met Willy speelde ik natuurlijk samen bij PSV. Ook Adrie van Kraaij, die als scout bij PSV in dienst was, kwam ik wel eens tegen. Met Huub Stevens onderhield ik eerst ook contact, maar ik heb helaas zijn huidige mobiele nummer niet.”

Edström volgt PSV nog altijd maar wist niet dat de club voor Mark van Bommel heeft gekozen. De Zweed is bekend met de kwaliteiten van Van Bommel en is onder de indruk van de middenvelder. “Dat had ik niet meegekregen. En Phillip Cocu? Naar Fenerbahçe? Dan zal hij veel geld krijgen. Van Bommel lijkt me een goede trainer voor PSV”, besluit hij.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here