Home Nieuws Raiola weerspreekt interesse Chelsea voor Lozano: ‘Hirving blijft tot de zomer bij...

Raiola weerspreekt interesse Chelsea voor Lozano: ‘Hirving blijft tot de zomer bij PSV’

23
0

Chelsea FC wordt steeds vaker aan Hirving Lozano gelinkt. Diverse Engelse media blijven de Mexicaan aan de club uit Londen koppelen. Volgens zaakwaarnemer Raiola is het nergens op gebaseerd. Althans voor dit moment.

De Italiaanse Haarlemmer en zaakwaarnemer van PSV’s sterspeler zegt bovendien tegen het Eindhovens Dagblad dat Lozano de rest van het seizoen bij PSV zal blijven. “Hirving blijft tot de zomer bij PSV”, aldus de zaakwaarnemer tegen het Eindhovens Dagblad.

“En PSV wil hem nu niet verkopen”, gaat Raiola verder en laat ook weten dat er nu geen concrete interesse is van Chelsea. Buitenlandse media meldden de voorbije tijd dat de Londense club Lozano voor een bedrag van rond de veertig miljoen euro pond zou willen overnemen van PSV.

Lozano, die vanwege privé-omstandigheden later aansluit bij het trainingskamp in Qatar, staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij PSV. De Mexicaan scoort er ook dit seizoen weer flink op los. In het huidige seizoen scoorde hij vijftien keer in 27 wedstrijden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here