Home Nieuws Raimond van der Gouw: ‘Voor Unnerstall was het moeilijk maar hij is...

Raimond van der Gouw: ‘Voor Unnerstall was het moeilijk maar hij is een echte prof’

309
0

PSV heeft onder de lat een onrustige periode achter de rug.

Er was de bekende wisseling van de wacht vorig seizoen maar inmiddels is de eerste doelman van toen na de komst van Mvogo weer de nummer twee in de pikorde.


De nieuwe keeperstrainer Raimond van der Gouw doet zijn verhaal over zijn eerste weken buig PSV na diens komst vanuit Arnhem.

“PSV had vier keepers met Lars Unnerstall, Hidde Jurjus, Jeroen Zoet en Robbin Ruiter. Ik weet niet precies wat er vorig seizoen is gebeurd. Dat interesseert me ook niet. Ik ben fris opnieuw begonnen. We kwamen met de staf tot de conclusie dat de balans niet goed was. Daarom is er ingegrepen. Toen Mvogo werd aangetrokken was de situatie voor Lars en Jeroen duidelijk”, zo begint Van de Gouw in Dagblad De Stentor.

Door de komst van Mvogo is Lars Unnerstall op het tweede plan beland en dat heeft wel wat gedaan met de Duitse atleet.

“Jeroen is een fantastische keeper, die moet niet op een tweede plan komen. Mvogo kwam, Maxim DeLanghe schoof door vanuit de jeugd, en we hebben met Vincent Muller nog een talentvolle keeper uit Duitsland gehaald. Met twee ervaren keepers en twee jonge talenten is de balans nu goed. Voor Lars was het moeilijk, maar hij is een echte prof. Daar neem ik mijn petje voor af.”


Facebook Comments