Home Nieuws Raï Vloet: Ik wil dat PSV kampioen wordt

Raï Vloet: Ik wil dat PSV kampioen wordt

14
0

Voor Rai Vloet staat het onomstotelijk vast dat wat hem betreft PSV kampioen moet worden. 

De Cambuur huurling is niet gelukkig met de periode in Leeuwarden. “Het is het niet geworden waar hij op had gehoopt. ,,Natuurlijk bekijk ik die wedstrijd met gemengde gevoelens. Ik hoop dat Cambuur erin blijft, maar wil ook dat PSV kampioen wordt.” Vloet is licht geblesseerd aan de knie en kan daarom niet in actie komen. Hij sluit niet uit dat hij er volgende week wel weer bij is.

Het vertrek van trainer Henk de Jong veranderde veel voor hem, aldus de 20-jarige middenvelder. ,,Nadat ik twee wedstrijden had gespeeld was Henk de Jong weg. Daarna ben ik veel minder in actie gekomen dan de bedoeling was. Dan is Leeuwarden inderdaad ineens ver van Eindhoven. Ik heb hier wel ongelooflijk veel geleerd, het is een waardevolle ervaring voor de rest van mijn carrière. In de voorbereiding probeer ik mijn kans weer te grijpen bij PSV en kijken we naar de beste oplossing voor alle partijen. Het is duidelijk dat ik aan spelen moet toekomen, ik ben een speler die ritme nodig heeft.”

Waar bij Vloet een nieuwe verhuurperiode waarschijnlijk voor de hand ligt, geldt voor een andere PSV-huurling dat een vertrek de meest logische optie is. Marcel Ritzmaier (23) keert na dit seizoen terug van NEC en hoeft in principe niet meer op speeltijd bij PSV te rekenen. Zowel Vloet als Ritzmaier hebben in Eindhoven nog een contract tot juli 2018.

“Natuurlijk bekijk ik die wedstrijd met gemengde gevoelens. Ik hoop dat Cambuur erin blijft, maar wil ook dat PSV kampioen wordt.” Vloet is licht geblesseerd aan de knie en kan daarom niet in actie komen. Hij sluit niet uit dat hij er volgende week wel weer bij is.

Het vertrek van trainer Henk de Jong veranderde veel voor hem. “Nadat ik twee wedstrijden had gespeeld was Henk de Jong weg. Daarna ben ik veel minder in actie gekomen dan de bedoeling was. Dan is Leeuwarden inderdaad ineens ver van Eindhoven. Ik heb hier wel ongelooflijk veel geleerd, het is een waardevolle ervaring voor de rest van mijn carrière. In de voorbereiding probeer ik mijn kans weer te grijpen bij PSV en kijken we naar de beste oplossing voor alle partijen. Het is duidelijk dat ik aan spelen moet toekomen, ik ben een speler die ritme nodig heeft.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here