Home Columns Raï Vloet, ideale vervanger voor Adam Maher

Raï Vloet, ideale vervanger voor Adam Maher

22
0

PSV staat nog wat wisselingen te wachten. Zo zullen er nog een aanvaller in de persoon van Narsingh of een verdediger in de persoon van Willems vertrekken en dan is daar nog altijd Adam Maher.

Maher is moeilijk te verkopen na teleurstellende seizoenen. Toch hopen club en speler maar ook niet te vergeten de supporters, op een spoedig vertrek van de middenvelder. PSV heet in het geval van verrekkende spelers een koopclub te zijn dus vermoedelijk gaat de club de transfermarkt weer op bij een vertrek van Maher. Toch is dit niet meteen nodig. PSV kan putten uit een uitstekende jeugdopleiding. De club lijkt in ieder geval één speler uit die jeugdopleiding over het hoofd te zijn; Raï Vloet.

Rai Vloet weet nog niet of zijn toekomst bij PSV ligt. De aanvallende middenvelder annex aanvaller wil graag in gesprek met de technische staf, zo laat hij weten tegenover Voetbal International. “Ik weet nog niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik ga met de selectie mee op trainingskamp en ga daar in gesprek met de club. Weet je, ik ben op een leeftijd waarop je moet spelen. Aan de andere kant ben ik elf jaar geleden hier begonnen en had ik een plan het eerste elftal te halen. En dat plan heb ik nog altijd”, vertelt de gedreven Vloet, die tot medio 2018 onder contract staat bij PSV.

Vloet kan zonder enige twijfel Adam Maher moeiteloos vervangen. De energieke aanvaller legt veel meer dynamiek en duelkracht in zijn spel waarmee hij middels bv invalbeurten zoals Maher niet eens poogde, een wedstrijd extra power kan geven mocht de  situatie daar om vragen. PSV lijkt het jeugdproduct voor de zoveelste keer links te laten liggen.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here