Home Nieuws Rai Vloet: ‘Het voelde of PSV me had laten vallen’

Rai Vloet: ‘Het voelde of PSV me had laten vallen’

19
0

Rai Vloet was jaren achtereen voornemens om met PSV de top te bereiken. Het liep anders maar Vloet wijkt niet van zijn doel af en wil desnoods via een omzeg naar de top. PSV is nog altijd niet uit zijn gedachten.

De Brabander had zich zijn laatste periode in Eindhoven wel anders voorgesteld, geeft hij aan in gesprek met VI. Vloet liet zich in januari 2016 door PSV verhuur aan SC Cambuur om méér speeltijd te krijgen en zo weer in beeld te komen bij Cocu, maar toen de aanvaller in de zomer terugkeerde in Eindhoven, leek het vertrouwen in hem juist volledig weg.

“Alles was anders. De mensen binnen de club waren minder met me bezig dan voorheen. Cocu praatte altijd veel met me, maar nu deed hij dat voor mijn gevoel meer met andere jongens. PSV had altijd uitgesproken dat ze mij als volwaardig selectielid zagen, iemand die op termijn basisspeler in het eerste moest worden. Zo werd ik ook behandeld, ik voelde het vertrouwen.”

“Maar na mijn periode Cambuur was dat bij mij stukken minder. Of eigenlijk: helemaal weg. En dat deed pijn. Je werkt jarenlang naar iets toe, een ultiem doel. Om dat te bereiken probeer je het een tijdje ergens anders, maar bij terugkomst voelde het alsof ze me hadden laten vallen. En dat terwijl er vanuit mijn kant niets was veranderd. Mijn doel was hetzelfde: slagen bij PSV.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here