Home Nieuws PSV ziet veel toekomst in Kjell Peersman: Vierjarig contract voor toekomstig PSV...

PSV ziet veel toekomst in Kjell Peersman: Vierjarig contract voor toekomstig PSV 1 keeper

710
0

PSV heeft veel vertrouwen in doelman Kjell Peersman. De club en keeper hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract.

De jonge en pas achttienjarige doelman gaat zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2026, meldt het Eindhovens Dagblad. De verwachtingen rond Peersman zijn inmiddels hooggespannen. De club denkt dat hij in de toekomst kan uitgroeien tot de vaste eerste doelman en heeft hem nu een aantal toezeggingen gedaan. Dit meldt het Eindhovens Dagblad te melden.

Peersman mag structureel trainen met het eerste elftal met kwaliteitskeepers als Walter Benítez, Joël Drommel, Maxime Delanghe en Boy Waterman. Ook wordt hij de vaste keeper van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. PSV denkt inmiddels anders over het rouleren van keepers bij Jong PSV. PSV zet dus feitelijk in op een traject wat moet eindigen bij het eerste elftal.

Peersman ziet het voorgestelde traject helemaal zitten. De Belg ziet zijn toekomst in Eindhoven dan ook met vertrouwen tegemoet. Het vertrouwen, zijn positie in de A-selectie en het ontwikkelplan zijn voor Peersman reden om in te gaan op het contractaanbod van PSV. De jonge Belg heeft in Eindhoven al indruk gemaakt met zijn kwaliteiten, capaciteiten en positieve grondhouding, schrijft de regionale krant.


Vorig artikelPSV betaalt fors voor toptalent, groot financieel gewin voor Heerenveen: ‘Meer dan jammer’
Volgend artikelWerkvergunning Sávio eindelijk binnen, Ramalho terug bij groepstraining

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in