Home Nieuws PSV ziet veel toekomst in bij Ajax vertrokken keeper, transfer inmiddels rond

PSV ziet veel toekomst in bij Ajax vertrokken keeper, transfer inmiddels rond

3020
0

PSV heeft de talentvolle maar zeer jonge keeper Roy Steur aangetrokken.

De pas zeventienjarige doelman komt over van Bayer Leverkusen en tekent een contract tot de zomer van 2025 in Eindhoven. Steur wordt dinsdag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. PSV maakt ongeveer een ton over naar de Duitse club Bayer Leverkusen.

Steur sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De talentvolle keeper kwam in 2015 in de jeugdopleiding van Ajax en verhuisde zes jaar later naar Bayer Leverkusen. Steur speelde zo nu en dan in de Youth League en trainde soms mee met de hoofdmacht.

Hoe talentvol de jonge keeper wellicht zal zijn, een plaats bij het eerste elftal is voorlopig niet aan de orde. De eerste selectie beschikt over Walter Benítez, die onomstreden is en ook vrijdag tegen AC Milan weer een magistrale redding verrichtte. Ook Joël Drommel en Boy Waterman staan in de pikorde vooralsnog en voorlopig boven de aangetrokken Steur, waardoor alleen Jong PSV zijn podium zal gaan worden.

Desalniettemin is er binnen PSV veel geloof in de kwaliteiten van de doelman. Ook bij Jong PSV is er concurrentie voor Steur want zowel Niek Schiks als Kjell Peersman speelden dit seizoen meerdere wedstrijden. Ook Tyrick Bodak is beschikbaar voor Jong PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here