Home Nieuws PSV ziet twee potentiële opvolgers voor Ibrahim Sangaré

PSV ziet twee potentiële opvolgers voor Ibrahim Sangaré

11027
0

Er lijkt nog niet heel veel beweging te zijn rond Ibrahim Sangaré maar er wordt wel degelijk rekening gehouden met concrete interesse vanuit Engelse topclubs die de geldbuidel kunnen gaan laten rollen.

En dus houdt de PSV voor de opvolging van de Ivoriaanse krachtpatser de nationale en internationale transfermarkt in de gaten, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Verder wil de club eigenlijk in alle linies een ‘aantal kwalitatieve verbeteringen aanbrengen’, schrijft de regionale krant.

De situatie rond Ibrahim Sangaré is momenteel nog te overzien maar dat kan snel veranderen als de Engelse topclubs zich zullen gaan melden. PSV tast op haar beurt de markt af. De regionale krant weet dat de 23-jarige Mexicaan Kevin Álvarez van Pachuca in beeld is bij de scouting maar dat er rond deze speler nog niets concreet is.

Mocht PSV Ibrahim Sangaré toch niet weten te behouden, is de club nadrukkelijk geïnteresseerd in Quinten Timber van FC Utrecht en Vinicius Souza van KV Mechelen. Beide jonge spelers gelden inmiddels al serieuze kandidaten om de Ivoriaan op te volgen.


Vorig artikelNa interne twijfels over Cillessen ook twijfels over Anderlecht doelman van Crombrugge
Volgend artikelIn Zurich communiceert men de transferstrategie voor PSV target: ‘Als er een topclub komt zijn we bereid te praten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in