Home Nieuws PSV ziet transfer Karlsson niet zitten: ‘Nog nooit zo’n bedrag voor een...

PSV ziet transfer Karlsson niet zitten: ‘Nog nooit zo’n bedrag voor een speler betaald’

1796
0

De opvolging van Cody Gakpo dan wel Noni Madueke is al enkele weken onderwerp van gesprek.

De club is druk doende zich te versterken en Anwar ElGhazi lijkt op weg naar Eindhoven maar daar blijft het naar alle waarschijnlijkheid niet bij. Een andere naam die vaak viel afgelopen weken was die van AZ aanvaller Jesper Karlsson. Door zijn naam kan wel een streep worden gezet. Dat blijkt uit de woorden van John de Jong.

PSV heeft ook niet geïnformeerd naar Karlsson, die AZ een megabedrag op moet leveren. Naar verluidt gaat het om twintig miljoen euro, een bedrag dat PSV niet wil betalen. “Wij hebben nog nooit zo’n bedrag voor een speler betaald en zijn ook niet van plan om dat op dit moment te doen. We hebben geen contact met AZ hierover gehad”, zegt John de Jong tegen het Eindhovens Dagblad.

PSV wacht door de besluiteloosheid van Gakpo in ieder geval nog hectische dagen. “Het wordt hectisch, denk ik”, vertelde Gakpo na afloop van Excelsior – PSV tegen ESPN. “Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel. Ik moet kijken welke puzzel het meest klopt. United is wel een serieuze optie. Ik hoor het allemaal wel. Ik probeer me ervan af te sluiten, maar dat is wel lastig.”


Vorig artikelCody Gakpo erkent concrete interesse United: ‘Het worden hectische dagen’
Volgend artikelVan Nistelrooij breekt lans voor Simons en sprak met Joey Veerman, die meteen opnieuw levert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in