Home Nieuws PSV ziet toekomst in Sambo maar kan ook nog steeds akkoord gaan...

PSV ziet toekomst in Sambo maar kan ook nog steeds akkoord gaan met transfersom van half miljoen

1360
1

De toekomst van Shurandy Sambo is nog altijd onzeker te noemen. De back maakt een goed seizoen door bij het prima presterende Sparta maar een toekomst bij PSV is nog lang niet zeker.

Het gaat goed met Sambo want de huurtransfer van rechtsback Shurandy Sambo vanuit PSV naar Sparta heeft dit seizoen voor de 21-jarige Geldroppenaar uitstekend uitgepakt. Sambo veroverde al snel een basisplek bij Sparta en speelde inmiddels 24 officiële duels voor de Rotterdammers.

De beslissing over zijn toekomst is nog niet genomen dus wellicht is een extra jaar Sparta wel de juiste oplossing te noemen. Sparta heeft op Sambo zelfs een heuse koopoptie bedongen, maar PSV kan daar altijd nog ‘nee’ tegen zeggen. Het is nog niet bekend of Earnie Stewart brood ziet in de verdediger.

Sparta heeft tot medio juni de mogelijkheid om de koopoptie aan te gaan, maar uiteraard heeft Sambo ook een eigen stem in zijn toekomst. PSV lijkt de beslissing nog niet te hebben genomen omdat de club ook in de markt is voor Milan van Ewijk. Ook Phillipp Mwene is en blijft een goede kandidaat om de vacature te blijven invullen.


Vorig artikelGaat Earnie Stewart doorpakken? Ramiz Zerrouki en Taylor Booth staan hoog op het lijstje bij PSV
Volgend artikelTweede gesprek met management Xavi Simons op komst, toekomst bij PSV zeer reëel

1 REACTIE

 1. earnie
  goed door pakken !!!
  haal ramiz zerrouki & taylor booth binnen bij psv
  dat zijn 2 goeie versterkingen voor psv
  suc6 earnie
  mvg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in