Home Nieuws PSV ziet in RKC doelman Etienne Vaessen opvolger Drommel, Vaessen staat open...

PSV ziet in RKC doelman Etienne Vaessen opvolger Drommel, Vaessen staat open voor PSV

1419
0

RKC doelman Etienne Vaessen is in beeld om de vertrekkende Joël Drommel deze zomer te vervangen als tweede keeper. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Drommel neemt geen genoegen meer met een rol achter eerste doelman Walter Benítez. Omdat Drommel misschien alsnog verhuurd wordt in plaats van verkocht, Ruud van Nistelrooij is immers groot fan van de doelman, dient de club wel te handelen richting een nieuwe tweede doelman voor volgend seizoen.

Vaessen is dus duidelijk in beeld om Drommel op te volgen. De eerste geluiden rond de doelman zijn dan ook dat er van zijn kant ook belangstelling is om naar PSV te verhuizen. Overigens is PSV niet de enige geïnteresseerde club want ook Feyenoord toont belangstelling voor Vaessen. De lange doelman van de club uit Waalwijk maakt een prima seizoen door en wenst zich eerst te richten op het goed afsluiten van het seizoen met RKC, alvorens over een transfer na te denken.

PSV ziet in de 26-jarige Drommel nog altijd de potentiële eerste doelman. Een verhuur ligt voor de hand, maar een zomerse verkoop is ook een optie. Drommel werd twee jaar geleden voor 3,5 miljoen euro overgenomen van FC Twente. In Eindhoven ligt hij nog tot de zomer van 2026 vast.


Vorig artikelDossier Simons | Van niet transparant over PSG clausule naar tevredenheid over onderhandelingen
Volgend artikelOok leider BBB partij dankbare ontvanger van bijzonder boek WILLY ON TOUR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in