Home Nieuws PSV ziet in jonge maar niet scorende Portugese buitenspeler, opvolger van Cody...

PSV ziet in jonge maar niet scorende Portugese buitenspeler, opvolger van Cody Gakpo

778
0

PSV lijkt de internationale transfermarkt goed in beeld te hebben nu het internationale transferwindow weer geopend is.

Er staat deze zomer heel wat te gebeuren rond de selectie van Ruud van Nistelrooij. PSV wil er alles aan doen om de selectie in tact te houden maar het grote geld dient zich aan. Cody Gakpo weet nog niet waar zijn toekomst ligt en dus dient PSV alternatieven in beeld te brengen.

Volgens Voetbal International speurt de club de Portugese transfermarkt af. De jonge buitenspeler Joelson Fernandes staat namelijk nadrukkelijk op de radar van John de Jong en de scouting. De negentienjarige aanvaller speelt bij Sporting Portugal en geldt dus als een mogelijk optie voor het geval Cody Gakpo toch vertrekt, schrijft Voetbal International.

Joelson Fernandes speelt momenteel op huurbasis voor FC Basel. De Zwitserse club huurt de jonge aanvaller tot medio 2023 van Sporting Portugal, weet Voetbal International te melden. Opvallend detail is dat de aanvaller geen enkele keer wist te scoren in de 23 duels die hij voor Basel wist af te werken.

Hoe dan ook, PSV is nadrukkelijk bezig met de opvolging van de eventueel vertrekkende Cody Gakpo. Het daadwerkelijke transferspel rond Gakpo dient nog los te komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here