Home Nieuws PSV ziet in jonge maar niet scorende Portugese buitenspeler, opvolger van Cody...

PSV ziet in jonge maar niet scorende Portugese buitenspeler, opvolger van Cody Gakpo

823
0

PSV lijkt de internationale transfermarkt goed in beeld te hebben nu het internationale transferwindow weer geopend is.

Er staat deze zomer heel wat te gebeuren rond de selectie van Ruud van Nistelrooij. PSV wil er alles aan doen om de selectie in tact te houden maar het grote geld dient zich aan. Cody Gakpo weet nog niet waar zijn toekomst ligt en dus dient PSV alternatieven in beeld te brengen.

Volgens Voetbal International speurt de club de Portugese transfermarkt af. De jonge buitenspeler Joelson Fernandes staat namelijk nadrukkelijk op de radar van John de Jong en de scouting. De negentienjarige aanvaller speelt bij Sporting Portugal en geldt dus als een mogelijk optie voor het geval Cody Gakpo toch vertrekt, schrijft Voetbal International.

Joelson Fernandes speelt momenteel op huurbasis voor FC Basel. De Zwitserse club huurt de jonge aanvaller tot medio 2023 van Sporting Portugal, weet Voetbal International te melden. Opvallend detail is dat de aanvaller geen enkele keer wist te scoren in de 23 duels die hij voor Basel wist af te werken.

Hoe dan ook, PSV is nadrukkelijk bezig met de opvolging van de eventueel vertrekkende Cody Gakpo. Het daadwerkelijke transferspel rond Gakpo dient nog los te komen.


Vorig artikelWalk of Fame naast het Philips Stadion, PSV start uniek initiatief voor PSV sterren
Volgend artikelNa interne twijfels over Cillessen ook twijfels over Anderlecht doelman van Crombrugge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in