Home Nieuws PSV zet zoektocht naar nieuwe keeper in, periode Drommel als eerste doelman...

PSV zet zoektocht naar nieuwe keeper in, periode Drommel als eerste doelman lijkt voorbij

556
0

Het was afgelopen week bepaald niet de week van Joel Drommel.

De doelman beleefde een dramatische wedstrijd in Enschede en dat is achteraf ook zijn laatste wedstrijd gebleken wat dit seizoen betreft. Althans voorlopig want een echte eerste doelman is er niet in Eindhoven als we het huidige seizoen overzien. Het heeft er inmiddels alle schijn van dat doelman Drommel in zijn eerste seizoen in Eindhoven inmiddels als het ware afgetest is en dus volgend jaar niet meer de eerste doelman van de club zal zijn.

Kan Drommel nog stappen maken onder de lat en zichzelf revancheren of is dit het wat de kwaliteiten van Drommel aangaan? Roger Schmidt sprak stevige taal uit afgelopen donderdagavond toen hem gevraagd werd naar de positie van Drommel. De Duitse coach wees vooral naar de druk die op de schouders van Drommel lag. Die druk diende te worden verminderd, aldus Schmidt. Het gevolg is daar, Drommel is bankzitter geworden.

Of PSV nog langer geduldig is met Drommel valt nog te bezien. Voor het Eindhovens Dagblad staat vast dat PSV voor volgend seizoen op zoek is naar een nieuwe keeper. De doelman werd voor drie miljoen euro gekocht van FC Twente, maar maakte veel fouten en is inmiddels op de bank gezet. De verwachting is dat Marcel Brands zich vanaf komend seizoen veel meer met transfers gaan bemoeien. Inmiddels lijkt Yvon Mvogo zeker van zijn plaats onder de lat wat het lopende seizoen aangaat en daar is de Zwitserse doelman erg blij mee.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here