Home Nieuws PSV zet vol in op langer verblijf energie brengende potentiële topspits Fábio...

PSV zet vol in op langer verblijf energie brengende potentiële topspits Fábio Silva

979
0

Zijn stevige prijskaartje, hoge transfersommen of een teleurgesteld Anderlecht? Het deert de jonge Portugese spits Fábio Silva niets.

Oftwel, de jonge spits kan prima met druk omgaan en geldt als uiterts enthousiast persoon. Een enthousiast persoon die maar wat blij is om onderdeel van de PSV familie te kunnen uitmaken. De spits brengt energie in het elftal van Ruud van Nistelrooij maar ook extra opties in de voorhoede. Moet Luuk de Jong op zijn tellen gaan passen? Nee, dat niet maar Fábio Silva is meer dan zomaar een aanvaller of spits. Fábio Silva werd recent al eens vergeleken met de Portugese Robin van Persie maar juist die vergelijking hebben we nog niet helemaal kunnen ontdekken.

Dat PSV een prima aanvaller in huis heeft, staat inmiddels wel vast. De Portugees versleet al een paar clubs ondanks zijn leeftijd van 20 jaar maar zowel FC Porto, Wolverhampton en Anderlecht kennen inmmiddels he potentieel van de aanvaller, die de potentie bezit om uit te groeien tot een aanvaller van Europees topniveau. Een goaltjesdief die ieder seizoen een doelpunt of 20 tot 25 weet te maken kan er gerust achter de aanvaller worden gezocht. PSV is in ieder geval meer dan tevreden over de spits die veel energie brengt. Zowel op trainingen als in wedstrijden.

De club verlengde woensdag de huurperiode van Patrick van Aanholt met een extra jaar, maar datzelfde zou PSV ook graag met Fábio Silva doen. PSV zet in op minimaal nog een seizoen Eindhoven na het lopende seizoen.


Vorig artikelDe dag van Cody Gakpo op Anfield doet denken aan reactie Ten Hag na de bekerfinale
Volgend artikelVertessen na 300 minuten Union, twee assists en twee goals op weg naar Rode Duivels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in