Home Nieuws PSV zet vol in op komst uiterst productieve Steven Berghuis

PSV zet vol in op komst uiterst productieve Steven Berghuis

2350
0

Steven Berghuis is bij het gros van de PSV fans niet bijzonder geliefd maar de kansen op een transfer naar PSV nemen met de week toe.

De club staat namelijk in nauw contact met de zaakwaarnemer van Berghuis. Guido Albers behartigt de belangen van Berghuis en het kamp Berghuis ziet PSV als serieuze optie voor volgend seizoen. Zo meldt Voetbal International.


Dat Berghuis in PSV kringen niet heel populair is komt meer door zijn soms opstandige karakter dan door zijn prestaties want presteren doet Berghuis al jaren. Een mislukt avontuur in Engeland bij Watford ten spijt, maar Berghuis staat voor prestaties in de vorm van doelpunten en assists.

In 199 officiƫle wedstrijden voor Feyenoord scoorde Berghuis 87 keer en gaf hij 64 assists. De international van Oranje kost deze zomer slechts vier miljoen euro en dat bedrag wil PSV graag op tafel leggen voor de 29 jarige voetballer. Toch kijkt men in Wolfsburg mee want Mark van Bommel ziet het al jaren zitten in de buitenspeler van Feyenoord. Van Bommel wilde Berghuis eerder graag naar PSV halen.

Net zoals veel van zijn collega’s heeft ook Berghuis zichzelf voorgenomen geen beslissing over zijn toekomst te maken deze periode. Het Europese kampioenschap lonkt en Berghuis wil zich daarop concentreren. Voetbal International weet ook te melden dat PSV een streepje voor heeft op een club als Wolfsburg omdat er veel speeltijd lonkt in de Eredivisie. Een jaar voor het WK in Qatar kan dat voor Berghuis een doorslaggevende factor zijn, schrijft Voetbal International.


Facebook Comments