Home Nieuws PSV zet vol in op komst Aster Vranckx én De Ketelaere: ‘Hij...

PSV zet vol in op komst Aster Vranckx én De Ketelaere: ‘Hij vindt het PSV-project interessant’

17446
1

PSV werkt hard aan versterkingen en lijkt op dit moment op twee paarden te wedden.

De club is op dit moment serieus in de markt voor Aster Vranckx maar zet ook vol in op de komst van Charles De Ketelaere van AC Milan. Voor de De Ketelaere geldt dat hij een bijzonder mager jaar bij AC Milan achter de rug heeft maar tegelijkertijd een enorm prijskaartje om zijn nek heeft hangen door veel te hoge transfersom die AC Milan vorig jaar zomer als landskampioen van Italie over wist te maken naar Brugge.

Voor De Ketelaere was het een seizoen om snel te vergeten in Milaan en dus wenst hij voor zichzelf een andere situatie te creëren. Dat zou zomaar het project PSV kunnen worden, zoals voetbalclubs in de zomerstop vaak worden omschreven. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zet PSV vol in op de komst van de multifunctionele aanvaller van AC Milan, die meerdere posities kan bekleden vanaf middenveld tot voorhoede.

De journalist van de regionale krant zei dat in de nieuwste podcast van het Eindhovens Dagblad. Wel meldt men dat een transfer waarschijnlijk zal uitdraaien op een huurovereenkomst omdat de aanvaller van AC Milan veel te hoog geprijsd is.

PSV zet inmiddels ook in op de komst van de Belgische middenvelder Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. Net als Charles De Ketelaere staat ook de tweebenige Aster Vranckx hoog op het verlanglijstje van Earnie Stewart en Marcel Brands, die deze dagen de honneurs waarneemt voor de geopereerde Stewart. De club zou volgens bronnen rondom de speler, zelfs al een bod hebben uitgebracht van 12 miljoen euro.

Dit nieuws werd gemeld door het Franse medium L’Equipe, maar wordt tegengesproken door Rik Elfrink. “Dat klopt in zijn geheel niet, zo stellen dezelfde bronnen”, meldt Elfrink. “PSV is wel geïnteresseerd, maar heeft volgens hen nog geen officieel bod uitgebracht omdat Vranckx zijn keuze nog moet maken. Hij vindt het huidige PSV-project zeker interessant”, zegt de journalist over de jonge Belg.

PSV lijkt dus momenteel de pijlen te hebben gericht op Belgische internationals. Maar ook Premier League-club Burnley met manager Vincent Komapnay, zet in op de komst van de Belg van twintig jaar oud. De Engelse club bracht al wel een bod uit, zo weet Elfrink te melden. Het is echter de vraag of Vranckx een overstap naar Burnley ziet zitten.


Vorig artikelPSV zonder fans naar uitwedstrijd tegen Vitesse, 3000 fans steunen PSV in Rotterdam
Volgend artikelBosz toont begrip: ‘Kan me voorstellen dat het voor hem schok was dat ik zijn trainer werd’

1 REACTIE

  1. Huren? Niets geleerd van de situatie Simons. Huren betekent opleiden voor een ander club. Of anders de eigenaar van de club de hele salaris laten betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in