Home Nieuws PSV zet toch in op huur | Transfer De Ketelaere raakt uit...

PSV zet toch in op huur | Transfer De Ketelaere raakt uit zicht, aanvaller met AC Milan naar USA

11375
0

Italiaanse media zijn inmiddels ook op de hoogte van de concrete belangstelling van PSV in de 22-jarige AC Milan aanvaller Charles De Ketelaere.

De jonge aanvaller, tevens A-international van Belgie kende een bijzonder matig seizoen in de Serie A, waar hij vorig jaar juist uitblinker was bij Club Brugge. En dus betaalde AC Milan inclusief bonussen ongeveer 35 miljoen euro voor De Ketelaere. Eerdere pogingen Noa Lang van Club Brugge over te nemen, liepen op niets uit.

Media in Belgie melden afwisselend dat de aanvaller, die op verschillende posities uit de voeten kan, juist niet mag vertrekken van Milan maar een dag later weten de kranten in Belgie gerust weer te melden De Ketelaere weg mag en dat AC Milan wil luisteren naar een voorstel van PSV. De Belg staat hoog op de lijstjes van Marcel Brands en Earnie Stewart.

Het is op dit moment niet duidelijk wat de aanvaller zelf wil. Ook daar zijn tegenstrijdige berichten over de laatste dagen. Feit is dat De Ketelaere een zeer matig eerste seizoen kende bij AC Milan.

Ondertussen lijkt het er op dat een eventuele transfer van Charles De Ketelaere naar PSV verder uit zicht raakt. De aanvaller is namelijk met zijn club vertrokken naar de Verenigde Staten om aldaar met AC Milan oefenwedstrijden af te werken.

Real Madrid, Juventus en Barcelona zijn namelijk de eerstvolgende tegenstanders van AC Milan wat het oefenprogramma van de club aangaat. Charles De Ketelaere maakt dus vooralsnog gewoon onderdeel uit van de Italiaanse selectie. PSV zet volgens het Eindhovens Dagblad inmiddels op een huurconstructie met de Belg, waar de club eerder nog verkondigde juist weinig tot geen spelers meer te willen huren


Vorig artikel‘Moeilijke club’ Wolverhampton én Stoke City zien nog steeds veel toekomst in Hoever | Opnieuw contractverlenging
Volgend artikelPeter Bosz heeft het lastig met vragen over versterkingen: ‘Middenvelder van Wolfsburg?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in