Home Nieuws PSV zet meteen in op opvolging Simons en gaat voor transfer De...

PSV zet meteen in op opvolging Simons en gaat voor transfer De Ketelaere

2022
0

Belgische media kunnen de borst natmaken mocht PSV het volgende transferdoelwit daadwerkelijk naar Eindhoven halen.

Het hoofdstuk Xavi Simons is inmiddels gesloten en dus pakt de club meteen door. Er dient immers opvolging te komen voor Xavi Simons nu de belangrijke weken aanstaande zijn. Gezien de miljoenen die AC Milan vorig seizoen voor de Belgische international Charles De Ketelaere betaalde, lijkt een definitieve transfer uitgesloten maar PSV lijkt wel in te zetten op de komst van de jonge Belg van AC Milan.

De Ketelaere moet Simons in Eindhoven gaan opvolgen. Eerder deze week werd duidelijk dat PSV had geinformeerd naar de Belg, maar nu wordt er serieus werk gemaakt van zijn komst.

De Ketelaere werd vorig jaar voor 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge, maar komt in Milaan al maanden niet uit de verf. De middenvelder ligt nog tot medio 2027 vast bij AC Milan. De Belgische aanvaller heeft inmiddels besloten zijn heil ergens anders te willen zoeken. Zijn vertrek uit Milaan is aanstaande.

Bij PSV kan De Ketelaere herenigd worden met Noa Lang. Beide aanvallers speelden tientallen wedstrijden samen bij Club Brugge.


Vorig artikelPSV directie hevig teleurgesteld in besluit Simons én in PSG directie | Wat vindt Van der Doelen van RB Leipzig?
Volgend artikelAdil Ramzi dankbaar en wil op termijn weer terug naar PSV: ‘Het is heel moeilijk om PSV te verlaten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in