Home Nieuws PSV zet in op verhuur Drommel, defensie lijkt in tact te blijven...

PSV zet in op verhuur Drommel, defensie lijkt in tact te blijven en Veerman enige zekerheid voor volgend seizoen

3097
0

John de Jong en Marcel Brands wachten een drukke transferzomer. De PSV selectie zal er voor volgend seizoen totaal anders uit komen te zien.

De goede prestaties van spelers als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zorgen voor groter worden interesse vanuit de Premier League. Het is nog geen zekerheid maar Cody Gakpo zal volgend seizoen vermoedelijk niet in het PSV shirt te bewonderen zijn. De concrete interesse van Arsenal zal komende weken alleen maar gaan toenemen. Ook valt niet uit te sluiten dat Engelse club niet nog een jaar willen wachten met het contracteren van Noni Madueke. ‘Wordt er fors (als in tientallen miljoenen) op hem geboden, dan is een vertrek niet uit te sluiten’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Dan is daar nog het aflopende contract van Eran Zahavi, die interesse geniet uit de gehele wereld. Reservespits Carlos Vinícius zou ook mogen uitzien naar een vervroegde terugkeer naar Benfica, ondanks het nog doorlopende contract. De toekomst van Maxi Romero is en blijft ongewis maar PSV lijkt voor te sorteren op een transfer voor de Argentijn.

Ondanks dat de defensie dit lopende seizoen veel kritieken weet te ontvangen, zou PSV wel inzetten op behoud van diverse verdedigers. De verdedigers Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Armando Obispo zouden allen aan kunnen blijven, denkt het Eindhovens Dagblad. ‘De eerste geluiden zijn dat de club wel naar andere backs kijkt en dat Phillipp Mwene en Phillipp Max bij een aanvaardbaar bod weg kunnen’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Joey Veerman is op het middenveld uiteraard een zekerheid geworden voor volgend seizoen.

Dat geldt niet voor doelman Drommel. Het heeft er alle schijn van dat er volgend seizoen een andere eerste keeper op doel komt te staan na het tegenvallende seizoen voor Joël Drommel. Ook Yvon Mvogo zal gaan vertrekken terwijl er voor Maxime Delanghe een verhuur in aantocht is. PSV heeft hier al op voorgesorteerd door Jasper Cillessen te benaderen. PSV zet ook voor Drommel in op verhuur, denkt het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box