Home Nieuws PSV zet in op transfer Ramiz Zerrouki, Feyenoord nadert akkoord met FC...

PSV zet in op transfer Ramiz Zerrouki, Feyenoord nadert akkoord met FC Twente

1703
0

De interesse van PSV voor Ramiz Zerrouki is serieus en concreet. Dat meldt De Telegraaf.

PSV ziet in de middenvelder van FC Twente een mogelijke opvolger op het moment dat zowel Ibrahim Sangaré als Érick Gutierrez zullen vertrekken. Een vertrek van beide middenvelders is concreter dan ooit omdat beiden min of meer een vertrekwens hebben uitgesproken. Zodra de juiste club zich meldt, kan een transfer snel beklonken zijn.

De Telegraaf meldt dat er contact is tussen beide clubs. PSV heeft inmiddels geïnformeerd bij FC Twente, maar spreekt de verwachting uit dat er nog niet echt concreet zal worden doorgepakt, zolang Sangaré en/of Guttierez nog niet verkocht zijn. Daardoor lijkt Feyenoord kansrijker te zijn in de jacht op de handtekening van de 24-jarige middenvelder. De club uit Rotterdam is al maanden concreet voor de middenvelder van de Tukkers.

Sangaré en Guttierez hebben allebei een eigen verhaal rond een eventueel vertrek. Voor de Mexicaan is interesse vanuit Spanje. De kans lijkt dus aannemelijk dat ten minste één van de twee vertrekt, waardoor Zerrouki nadrukkelijker in beeld kan geraken bij Earnie Stewart en Ruud van Nistelrooij.

FC Twente is inmiddels voornemens mee te werken aan een transfer deze zomer. Dat zei technisch directeur Streuer in gesprek met regionale media. “Deze speler moet deze zomer gewoon een transfer maken, zo simpel is het.” Inmiddels wordt er door meerdere media melding gemaakt van een akkoord tussen FC Twente en Feyenoord.


Vorig artikelToptalent FC Eindhoven verkiest PSV boven Ajax
Volgend artikelBranco van den Boomen definitief transfervrij, veel clubs in de markt voor Eindhovenaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in