Home Nieuws PSV zet in op ‘late’ transfer Luuk de Jong en overweegt toch...

PSV zet in op ‘late’ transfer Luuk de Jong en overweegt toch verkoop Ritsu Doan

5788
0

De naam van Luuk de Jong gonst al weken rond in het Philips Stadion en dat zal de komende weken nog wel even aanhouden.

PSV wil namelijk nog steeds werk maken van de kopsterke spits van Sevilla. Echter is de club niet voornemens om voor de Jong een miljoenenbedrag op tafel te leggen. De Jong mag vertrekken uit Sevilla maar de club uit Andalusië wenst een bedrag van 6 miljoen euro te ontvangen voor de spits en dat is PSV te gortig.

Toch moet er een opvolger voor Donyell Malen komen in het Philips Stadion, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. PSV werd eerder ook in verband gebracht met Red Bull Salzburg-aanvaller Mergim Berisha, maar dat is volgens ED-verslaggever Rik Elfrink ‘niet heel heet’.

“Ik denk dat PSV eind deze maand Luuk de Jong wil gaan ophalen”, aldus de clubwatcher in de Peesjevee Podcast. Ook VI meldt dat PSV vermoedelijk aan het eind van de transferwindow gaat proberen om De Jong binnen te halen. Mogelijk gaat PSV de Jong en Sevilla een huurvoorstel doen.

Daarmee komt er nog steeds geen einde aan de activiteiten van PSV op de internationale transfermarkt. In totaal hoopt coach Roger Schmidt nog op vier à vijf nieuwe spelers. De coach zet in op het sterker maken van de bank.
Schmidt zet in op extra creativiteit nu een vertrek van Mohamed Ihattaren aanstaande is. Ook wordt er rekening gehouden met een vertrek van Ritsu Doan. Dat is best opvallend te noemen omdat de Japanner er goed op staat bij Schmidt na zijn sterke jaar in de Bundesliga. Doan vertegenwoordigt ook de nodige creatieve vaardigheden maar lijkt toch niet helemaal serieus in beeld te zijn in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here