Home Nieuws PSV zet in op langer verblijf Savinho in Eindhoven: ‘We zijn enorm...

PSV zet in op langer verblijf Savinho in Eindhoven: ‘We zijn enorm overtuigd van zijn talent’

2320
0

De Braziliaanse tiener Savinho is inmiddels PSV’er en dat nieuws is ook in Brazilië niet onopgemerkt gebleven.

Ook in thuisland Brazilië is men op de hoogte van het talent van de nog jonge Braziliaanse aanvaller, die al op jonge leeftijd zijn geboorteland verlaat voor een avontuur bij een Europese club. Savinho is onderdeel van de veel besproken huurdeal tussen PSV, Troyes uit Frankrijk en de City groep. De aanvaller krijgt de tijd om zich aan te passen maar desalniettemin zijn de verwachtingen hooggespannen.

De Braziliaan en zijn management maakten in de afgelopen dagen het papierwerk in orde zodat de jongeling snel kan gaan aansluiten bij of de hoofdmacht of Jong PSV. De bedoeling is dat Savinho zich per direct bij de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij voegt maar een stap naar Jong PSV kan niet worden uitgesloten. “Wij hopen dat deze overeenkomst de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven”, zegt directeur voetbalzaken John de Jong op de clubsite van PSV.

“Dit is voor hem de eerste stap buiten Brazilië. We gunnen hem de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. Tegelijkertijd zijn we enorm overtuigd van zijn talent”, aldus John de Jong, die al meermaals aangaf dat PSV hoopt op een langer verblijf dan één seizoen.


Vorig artikelTransfer Gianluca Scamacca naar West Ham aanstaande, PSV kan uitzien naar ruim 4 miljoen euro
Volgend artikelArsenal lijkt interesse in Cody Gakpo nieuw leven in te blazen, The Sun meldt hernieuwde interesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in