Home Nieuws PSV zet in op komst Burnley verdediger, Jenson Seelt van Jong PSV...

PSV zet in op komst Burnley verdediger, Jenson Seelt van Jong PSV onderweg naar Burnley

1345
0

Mogelijk volgt er binnen enkele dagen een dubbelslag op de winterse transfermarkt. PSV zet in op de komst van een extra verdediger.

De club hoopt Conrad Jonathan Egan-Riley naar Eindhoven te halen, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Egan-Riley is een verdediger die er bij Burnley momenteel niet aan te pas komt en dus lonkt er een transfer van de First Division naar de top van de Eredivisie.

Egan-Riley maakte afgelopen zomer de overstap van Manchester City naar Burnley, maar komt onder manager Vincent Kompany sparadisch in actie. PSV heeft een plan van aanpak opgezet om de verdediger naar Eindhoven te halen. Wel is het de bedoeling om Egan-Riley in eerste instantie te laten aansluiten bij Jong PSV. Egan-Riley geldt als een groot talent dat voor alle jeugdelftallen van Engeland heeft gespeeld. Riley speelde vanaf 2010 in de jeugdopleiding van Manchester City maar een echte doorbraak bleef uit.

Mogelijk wordt Jong PSV verdediger Jenson Seelt in de deal betrokken. Burnley ziet veel potentie in de verdediger van Jong PSV. Burnley heeft een bod gedaan van één miljoen euro plus bonussen. De clubs heten in onderhandeling te zijn.


Vorig artikelPSV lijkt transfer Viktor Tsygankov te kunnen vergeten, aanvaller op de tribune bij ‘City club’
Volgend artikelWaarom 30 miljoen euro nog steeds een topbod is: ‘Madueke is op dit moment geen absolute topprijs waard’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in