Home Nieuws PSV zet Ibrahim Afellay in de wachtkamer

PSV zet Ibrahim Afellay in de wachtkamer

766
0

Zoals te doen gebruikelijk is PSV in deze periode van het seizoen al volop bezig met het volgende seizoen.

Hoe het volgende seizoen eruit gaat zien en wanneer het eventueel gaat starten, is door de wereldwijde gezondheidscrisis nog niet te zeggen maar feit is wel dat het nieuwe seizoen zonder Daniel Schwaab zal beginnen.

De Duitser heeft te horen heeft gekregen dat zijn contract is opgezegd. Een hernieuwde samenwerking zoals afgelopen seizoen onverwacht wel werd aangegaan, zit er onder Schmidt niet in. De Duitse trainer heeft zijn landgenoot niet meer nodig.

Hoe ziet de toekomst van aanvoerder Ibrahim Afellay er precies uit? Dat is vooralsnog onduidelijk. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Afellay en PSV met elkaar door gaan. De Utrechter heeft afgelopen maanden laten zien niet het niveau meer te hebben om PSV naar een hoger plan te tillen.

Het salaris van Afellay zal niet al te zwaar op de begroting drukken maar vooralsnog wenst de club geen besluit te nemen en zet het de aanvoerder voorlopig nog in de wachtkamer. PSV bespreekt de toekomst van de 33-jarige middenvelder op een later moment, melden diverse media.

Afellay heeft clubs als Barcelona, Olympiakos Piraeus, Schalke 04 en Stoke City achter zijn naam staan maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Schmidt met het type voetbal wat hij wenst te spelen, gebruik zal gaan maken van de diensten van Afellay.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here