Home Nieuws PSV zet door voor Sergiño Dest maar heeft concurrentie van ‘clubs met...

PSV zet door voor Sergiño Dest maar heeft concurrentie van ‘clubs met minder aanzien’

2480
0

PSV zet vol in op de komst van Sergiño Dest. Deze week werd bekend dat Earnie Stewart inmiddels in contact staat met Dest, met FC Barcelona en met het management van Dest.

Voetbal International meldt vrijdagavond dat er op dit moment nog geen sprake is van een transfer maar dat PSV wel doorzet in de strijd om de handtekening van Sergiño Dest. De kansen op een transfer van Dest naar PSV worden geschat op ’50-50′, klinkt het. PSV voert gesprekken over Sergiño Dest met zowel FC Barcelona en staat ook in contact met het management van de vleugelverdediger.

Er is echter wel sprake van concurrentie. PSV weet inmiddels dat er meerdere clubs voor Dest in de race zijn. De verdediger, die al flink wat ervaring in het nationale en internationale voetbal heeft, staat er goed op in Europa. Wel betreffen het clubs met minder aanzien dan PSV. Zo is de Franse Ligue 1-club OGC Nice ook in gesprek met de verdediger.

De Franse club zou officieel contact hebben opgenomen met de entourage van de Amerikaanse international. Voetbal International berichtte vrijdagochtend dat PSV en Dest nog wat meer tijd nodig hebben in de onderhandelingen. Het Spaanse Relevo meldt echter dat er niet veel tijd is, omdat ook OGC Nice zich zou hebben gemeld bij zowel FC Barcelona als bij de zaakwaarnemer van Dest.

OGC Nice eindigde vorig seizoen negende in de Franse Ligue 1 en speelt dus geen Europees voetbal dus de vraag is of Dest daadwerkelijk interesse zal gaan hebben in een transfer naar de Cote d’Azur. Ook AS Monaco en Olympique Lyon worden genoemd in Franse media, alsmede enkele Italiaanse clubs buiten AC Milan, waar men de komst van de verdediger met de nodige ervaring wel ziet zitten.


Vorig artikelOtten Cup, broer van Jason van Duiven | Vrije trap van grote schoonheid brengt PSV langs Manchester United
Volgend artikelFC Barcelona staat open voor transfer Sergiño Dest naar PSV en geeft Dest tot maandag om beslissing te nemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in