Home Nieuws PSV zegt contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas op, toekomst Zahavi...

PSV zegt contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas op, toekomst Zahavi bij PSV niet uitgesloten

11748
0

Het betreffen formele handelingen maar ook juridisch gezien belangrijke handelingen: het opzeggen van contracten voor een bepaalde datum.

Vanuit dat standpunt bezien heeft PSV de aflopende contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas opgezegd. Zahavi en Thomas horen niet bij de groep spelers die voor 1 april duidelijkheid moesten krijgen, maar wel voor 1 mei. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De regionale krant laat weten dat de aflopende contracten voorlopig niet verlengd zullen worden. Toch zijn er nog mogelijkheden, omdat PSV nog met het tweetal in gesprek kan over een nieuw contract voor het volgende seizoen.

In het geval van Zahavi lijkt dat niet te gaan gebeuren, omdat PSV zich reeds op de markt begeeft in de zoektocht naar een nieuwe spits zoekt. Zahavi zal hoogstwaarschijnlijk ook geen genoegen nemen met een verlaagde aanbieding, aangezien hij zeer lucratieve aanbiedingen van tal van clubs ontvangt. Mocht Zahavi toch openstaan voor een nieuw contract bij PSV, dan kan een langer verblijf van de Israëlische spits alsnog toch weer tot de mogelijkheden behoren. Een terugkeer naar Maccabi Tel Aviv ligt in de lijn der verwachtingen voor Eran Zahavi.

Het is niet duidelijk of PSV verder wenst te gaan met Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander heeft te kampen met een blessure en zijn herstel is langdurig gebleken. Thomas kent een periode van vele en lange blessures.


Facebook Comments Box