Home Nieuws PSV wordt gefileerd, analisten kijken naar van Nistelrooij: ‘Weet ook niet waarom...

PSV wordt gefileerd, analisten kijken naar van Nistelrooij: ‘Weet ook niet waarom Ruud geen kritiek krijgt’

1116
0

Of het bij PSV crisis is na de tweede puntendeling in één week is een typische vraag voor de media. De vraag is of Ruud van Nistelrooij te weinig kritiek krijgt.

De analisten van dienst verbazen zich over de situatie in Eindhoven en steken dan ook niet onder stoelen of banken hoe de wereld er in Eindhoven uit hoort te zien. Het zou namelijk crisis moeten zijn bij PSV. Aan tafel bij het programma Rondo van Ziggo begrijpt men weinig van het weggeven van de 1-2 voorsprong tegen een ploeg als Fortuna Sittard.

Analist Jan van Halst snapte niets van het spel van PSV in de slotfase. ‘Je bent aan het hangen en wurgen. En ineens staan er in de 96ste minuut vijf spelers in het zestienmeterbied van Fortuna. Vijftien seconden later heeft PSV een ondertal voor het eigen doel. Daar snap ik helemaal niets van. Is daar niemand in het elftal die zegt: zijn jullie helemaal gek geworden? Die wedstrijd moeten ze killen.’

‘Je moet leiders hebben’, valt Ruud Gullit van Halst bij. ‘Er is niemand op het middenveld die spelers terecht zal wijzen. Maar het moet wel uit het elftal zelf komen’, stelt Gullit vast. Van Halst haakt in: ‘Of van de kant? Er zitten geen tachtigduizend man, hè. Dan kan je als trainer best coachen. Als je die Joey Veerman naar voren ziet rennen, dan moet je roepen dat hij terug moet. Hoe kan dit? Dit mag niet. Ik heb vol verbazing gekeken. Het is zo pijnlijk. Je moet ten koste van alles kampioen willen worden’, aldus Jan van Halst.


Vorig artikelPost afschrijvingen op transfersommen baart grote zorgen | Zit PSV financieel klem om aankopen te doen?
Volgend artikelGerald Vanenburg werd na een bijzonder moment verdrietig van Mo Ihattaren, Turkse clubs tonen interesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in