Home Nieuws PSV – Willem II, hoe de massale steunbetuiging het keerpunt werd voor...

PSV – Willem II, hoe de massale steunbetuiging het keerpunt werd voor Toon Gerbrands

3447
0

Alom verbazing als de spelersbus van PSV de Frederiklaan opdraait om de spelers af te zetten bij de ingang.

Vuurwerk, fakkels en nog meer vuurwerk weer afgewisseld met fakkels. PSV fans laten op niet misverstane wijze weten dat ze de spelers steunen op weg naar de zo belangrijke competitiewedstrijd tegen Willem II.

Media, cameraploegen, journalisten, verslaggevers. Iedereen is verbaasd door de enorme steunbetuiging van de PSV fans, die een paar weken daarvoor (een klein deel) nog de stenen tegen het stadion wisten te gooien.
Ook de directie is verbaasd en neemt het momentum meteen aan als kantel- en ‘vergeet’punt. Willem II verloor kansloos met 3-0 van PSV.

Althans, dat blijkt uit de woorden van Toon Gerbrands in gesprek met Voetbal International.
‘Na de laatste wedstrijd van het seizoen was het klaar. En wat betreft de onrust al na het duel met Willem II: in die periode waren er veel spreekkoren, bedreigingen en al die andere dingen die je niet wilt hebben’, stelt Gerbrands vast.

‘Bedreigingen accepteer ik niet, dat raakt niet alleen jou maar ook de cirkel om je heen. Tegen Willem II waren de spandoeken weg en stonden de fans achter het team. Deze zomer heb ik er niet meer aan gedacht. Echt niet! Ik zeg het met een glimlach maar niemand begrijpt dat van mij’, aldus Toon Gerbrands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here