Home Nieuws PSV wil volgend toptalent snel langdurig vastleggen

PSV wil volgend toptalent snel langdurig vastleggen

3322
0

Het volgende toptalent staat alweer klaar om door te breken. Richie Ledezma maakt de laatste maanden grote stappen in zijn ontwikkeling.

PSV wil het talent langer aan zich binden, meldt Voetbal International. De negentienjarige Amerikaans jeugdinternational wordt door de club gezien als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding.


Het contract van Ledezma loopt komende zomer af, al heeft PSV wel een eenzijdige optie in het contract opgenomen waarmee het de aanvallend ingestelde middenvelder nog een extra jaar vast kan leggen. Echter, veel liever wil de clubleiding Ledezma direct een nieuw contract voorschotelen waardoor hij de komende jaren nog in Eindhoven te bewonderen zou zijn. Dat meldt VI woensdagmiddag.

Volgens de berichtgeving staat Ledezma positief tegenover een nieuwe verbintenis bij PSV en wacht hij een formeel contractvoorstel af.

Ledezma kwam in december 2018 over en maakt dit seizoen geregeld indruk bij de beloften van PSV. De tiener traint op zeer regelmatige basis mee met het eerste elftal van PSV en was dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie al goed voor vier goals en drie assists. Hij kwam nog niet in actie voor de hoofdmacht van PSV.


Facebook Comments