Home Nieuws PSV wil verdediger die Ancelotti verraste, definitief overnemen van Everton

PSV wil verdediger die Ancelotti verraste, definitief overnemen van Everton

5894
0

PSV ziet veel toekomst in de Britse verdediger Jarrad Branthwaite. De jonge Engelsman is eigendom van Everton maar daar wil PSV verandering in aanbrengen.

Een bijzonder doelpunt maakte de jonge Brit toen Ruud van Nistelrooij hem onverwacht in de basisopstelling posteerde. PSV stond achter tegen Feyenoord maar de verdediger kwam na een corner van Gakpo goed voor zijn man en scoorde een bijzonder doelpunt. Het pas wel bij de jonge Branthwaite want de relatief jonge Engelse verdediger stroomde op een bijzondere manier het profvoetbal in. De scoutingsafdeling van Everton, onder aanvoering van Marcel Brands, kwam op een dag aan met Branthwaite. Trainer Carlo Ancelotti had nog nooit van de Britde mandekker gehoord maar zag op de training dat de lange verdedgier meteen mee kon. De eerste beste oefenwedstrijd werd Branthwaite voor de leeuwen gegooid en Ancelotti bleek even verrast als enthousiast.

Door Marcel Brands zag PSV ook brood in Branthwaite en dus volgde er een huurcontract. Maar PSV wil meer en de jonge talentvolle verdediger definitfe overnemen van het spartelende en sportief sputterende Everton. De tweede club van Liverpool heeft geen geld en bungelt onderaan in de Premier League. PSV wil profiteren en Brantwaite snel naar Eindhoven transfereren.

Dat melden media als Voetbal International. PSV is dan ook meer dan tevreden met de ontwikkeling van Branthwaite, die inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde in het team van Ruud van Nistelrooij. Branthwaite staat nog tot medio 2025 onder contract in Liverpool.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here