Home Nieuws PSV wil ‘Van Gaal achtige trainer’ Schmidt langer binden: Roger Schmidt geniet...

PSV wil ‘Van Gaal achtige trainer’ Schmidt langer binden: Roger Schmidt geniet veel aanzien bij de selectie

1351
0

PSV zet vol in op contractverlenging van Roger Schmidt. Dat is momenteel de lezing van meerdere media waaronder het Eindhovens Dagblad.

Club en trainer lijken voornemens om de samenwerking met elkaar te gaan verlengen. De huidige situatie doet niets af aan het vertrouwen dat PSV heeft in de Duitse trainer. Op de start van het seizoen was niets aan te merken en Champions League voetbal werd op een haar na misgelopen.

Roger Schmidt en PSV zitten in een zogenaamd proces maar verbazing is er alom als het gaat over de vele wissels die Schmidt weet toe te passen. Het doet vooralsnog echter geen afbreuk aan hoe er intern tegen Schmidt wordt aangekeken. ‘De trainer is een stuk aimabeler dan hij overkomt en geniet in de spelersgroep meer aanzien dan een coach nodig heeft’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de Duitse trainer. Of dat daadwerkelijk zo is, valt nog te bezien maar Schmidt is wel een trainer die duidelijk boven zijn spelersgroep staat.

Binnen PSV wordt hij weleens vergeleken met Louis van Gaal vanwege zijn eigenzinnigheid. Schmidt houdt immers net als Louis van Gaal onverstoorbaar vast aan zijn visie’, schrijft het Eindhovens Dagblad over Schmidt.

Hoe dan ook, PSV weet zich momenteel wel degelijk in onrustig vaarwater te begeven en daar werd bepaald geen rekening mee gehouden afgelopen weken en maanden. Schmidt en PSV laten zich niet afleiden door de kritiek van buitenaf. Beide partijen koersen nog steeds af op een contractverlenging, hoewel er nog geen witte rook is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here