Home Nieuws PSV wil twee nieuwe spitsen aan de selectie toevoegen, twijfels over Vinícius

PSV wil twee nieuwe spitsen aan de selectie toevoegen, twijfels over Vinícius

13390
0

Met de nodige verschuivingen in de selectie op komst, is de kans op een drukke transferzomer erg groot.

In elke linie zullen deze zomer spelers vertrekken maar de aanval zal aan de grootste veranderingen onderhevig zijn. Zo meldt Voetbal International dat PSV twee nieuwe aanvallers (lees: spitsen) wenst aan te trekken.

Dat Luuk de Jong hoog staat op de scoutingslijstjes bij PSV is allang geen geheim meer. PSV houdt namelijk rekening met een vertrek van Eran Zahavi aankomende zomer en De Jong is altijd serieus in beeld gebleven na zijn vertrek bij PSV. Club en speler onderhouden nog altijd warme banden en er is geregeld contact tussen John de Jong en Luuk de Jong.

Is Luuk de Jong financieel gezien haalbaar? De Jong beschikt na dit seizoen nog over een tot medio 2023 doorlopend contract bij Sevilla en ook vanuit Spanje lijkt er interesse in de spits te zijn, die wel kieskeurig is in zijn toekomstplannen. Naast Zahavi lijkt ook Maxi Romero bezig aan zijn laatste maanden in Eindhoven, waardoor de club met Carlos Vinícius over slechts één centrumspits zou beschikken.

De Braziliaan wordt ook komend seizoen nog gehuurd van Benfica, maar hij wordt in Eindhoven niet als basisspeler gezien. Mogelijk keert de lange Braziliaanse spits zelfs vervroegd terug naar Lissabon. John de Jong en Marcel Brands hopen daarom een ervaren spits in de persoon van Luuk de Jong en een jonge spits naar Eindhoven te halen.


Vorig artikelOok Duitse media melden naderend akkoord Roger Schmidt en Benfica
Volgend artikelPSV presenteert Ruud van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in