Home Nieuws Bologna accepteert vertrekwens Jerdy Schouten | Middenvelder onderweg naar PSV

Bologna accepteert vertrekwens Jerdy Schouten | Middenvelder onderweg naar PSV

1378
0

De PSV directie is sinds enkele dagen druk in de weer de transfer van Jerdy Schouten af te ronden.

De club is in onderhandeling met Bologna om de middenvelder los te weken en zo spoedig mogelijk naar Eindhoven te laten afreizen om de medische keuring te ondergaan. Het heeft er vooralsnog alle schijn van dat de PSV de transfer dit weekend al kan vlot trekken, iets waar de club ook op inzet.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Italiaanse club van de middenvelder is voornemens Schouten te verkopen maar weet ook dat tal van andere clubs ook concrete interesse tonen in de balafpakker van Bologna en tevens meer willen betalen. Dat lijkt op dit moment min of meer de bottleneck te zijn.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de kans op een transfer inmiddels ‘behoorlijk’ is. “PSV hoopt Schouten dit weekend al binnen te hengelen, maar daarna is er nog wel genoeg (papier)werk te doen en moet er nog gekeurd worden. Onderhandelingen waren straks nog gaande, met een goede kans op een positief resultaat. Kans op een transfer is inmiddels behoorlijk”, meldt de regionale krant over de aanstaande transfer van de middenvelder, die inderdaad hard op weg is naar PSV.

In Italie worden links en rechts al berichten gedeeld over de op handen zijnde transfer maar dat de beide clubs al tot een volledig akkoord zijn gekomen, kan men in Nederland nog niet bevestigen.


Vorig artikelZo denken analisten over Noa Lang en het ‘omschakelen’: ‘Niet één van de beste, dé beste’
Volgend artikelNoa Lang snoert brutale ‘briefschrijver’ de mond met prachtig doelpunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in