Home Nieuws PSV wil talentvolle spits van Internazionale overnemen

PSV wil talentvolle spits van Internazionale overnemen

2424
0

Earnie Stewart en Marcel Brands zetten namens PSV deze zomer niet alleen in op versterkingen voor de hoofdmacht en de eerste selectie maar ook Jong PSV ontkomt niet aan de dadendrang van de club.

PSV wil meer en betere talenten naar Jong PSV halen, om zodoende de stap naar de eerste selectie te kunnen zetten. Daartoe wordt het inmiddels met tal van spelers in verband gebracht. Inmiddels wordt er vanuit Italie gemeld dat PSV een jonge talentvolle spits van Internazionale wil over en wel zo snel mogelijk.

Het gaat om de jonge aanvaller Matteo Lavelli. In Milaan is men inmiddels op de hoogte van de interesse van PSV in de handtekening van de veelbelovende aanvaller. Bij Internazionale stelt men dan ook alles in het werk om de zeventienjarige spits uit de handen van meerdere Nederlandse topclubs te houden. Dat meldt het medium FCInterNews, dat specifiek naar PSV wijst.

Volgens de fan- en nieuwssite is Lavelli ‘één van de meest veelbelovende jonge aanvallers’ bij Internazionale. Het afgelopen seizoen speelde de nog geen achttienjarige aanvaller voor de O18 van de Italiaanse topclub. En hij wist indruk te maken, veel indruk want met twintig doelpunten en twee assists in 26 duels kunnen we zeker spreken van een toptalent. Niet voor niets werd hij onlangs al doorgeschoven naar de O19 van Internazionale. Voor dat team scoorde hij twee keer in vijf wedstrijden.

Een niveau hoger presteren gaat de jongeling steeds opnieuw eenvoudig af, blijkt uit zijn statistieken. Internazionale ziet dat de jonge spits een flinke ontwikkeling door weet te maken en wil alsnog toeslaan in de vorm van een profcontract voordat PSV eventueel kan en gaat toeslaan. Lavelli kan een contract tot medio 2028 tekenen bij Inter. Met het voorstel hoopt Inter hem uit handen te houden van PSV, Bayern München en AS Monaco dat eveneens belangstelling heeft voor de jonge spits. PSV heeft volgens het eerder genoemde medium al scouts naar Italië gestuurd om Lavelli live in actie te kunnen zien.


Vorig artikelNa groot aandeel in landstitel nummer 25 een Earnie Stewart-Special | ‘Over vijf jaar’
Volgend artikelNa standbeeld Guus Meeuwis klinkt het: ‘Geen Romario, geen Ronaldo, geen Gullit, Van Nistelrooy, Linskens of van Aerle’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in