Home Nieuws PSV wil stadion en personeel beschikbaar stellen

PSV wil stadion en personeel beschikbaar stellen

632
0

PSV heeft het eigen stadion aangeboden aan de gemeente om daarmee de samenleving van dienst te kunnen zijn in deze moeilijke tijden.

Toon Gerbrands heeft als algemeen directeur van de club burgemeester John Jorritsma van de gemeente Eindhoven het aanbod gedaan om het Philips Stadion tijdens de corona-crisis in geval van nood te gebruiken voor maatschappelijk nut. Zo melden diverse media.


Algemeen directeur Toon Gerbrands denkt zelfs dat PSV de overheid ook op andere manieren zou kunnen helpen in deze extreem moeilijke tijden.

Gerbrands licht het standpunt van de club toe en ziet meerdere opties om de samenleving van dienst te zijn. “De burgemeester kan altijd bellen”, zegt Gerbrands. “Via onze marketingkanalen is bijvoorbeeld van alles mogelijk, als er nood aan de man is. We hebben anderhalf miljoen volgers en kunnen in korte tijd enorm veel mensen bereiken”, zo denkt de directeur.

Daarnaast stelt de club ook het personeel ter beschikking. Ook dat licht Gerbrands toe: “Onze veiligheidsmensen en stewards hebben daarnaast grote expertise op een aantal terreinen, bijvoorbeeld op het gebied van openbare orde.”


Facebook Comments