Home Nieuws PSV wil na Tillman nog meer spelers aantrekken, nieuw bod PSV van...

PSV wil na Tillman nog meer spelers aantrekken, nieuw bod PSV van 12 miljoen euro op Zeno Debast aanstaande

10755
1

PSV wordt van meerdere kant afgeraden niet overstag te gaan in de miljoenen die Anderlecht voor verdediger Zeno Debast vraagt.

De Brusselse club zit erg hoog in de boom voor de negentienjarige verdediger, die volgens analisten in Nederland en Belgie nog niet klaar is voor het grote werk. Zowel Aad de Mos als Marc Degryse stellen vast dat Debast de nodige capaciteiten heeft maar geenszins goed genoeg is om al als een topspeler te worden gezien. PSV ziet in ieder geval veel toekomst in de verdediger van de club it Brussel.

Malik Tillman is in ieder geval PSV’er want de Amerikaanse Duitser heeft woensdagavond succesvol de medische keuring afgerond bij Topsupport. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt over van Bayern München, meldt het Eindhovens Dagblad. Hij wordt snel en in ieder geval nog deze week gepresenteerd in het Philips Stadion.

PSV gaat de Amerikaanse international in ieder geval huren tot het einde van het seizoen, waarna hij voor ongeveer vijftien miljoen euro definitief worden overgenomen van Bayern München. De genoemde transfersom is een fors en eigenlijk niet realistische transfersom te noemen. Het gaat echter niet blijven bij de inkomende transfer van Tillman wat de versterkingen voor deze zomer aangaan.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er opnieuw een bod op Zeno Debast uitgebracht gaat worden. Vermoedelijk wordt er nog deze week een nieuw bod neergelegd bij Anderlecht van rond de twaalf miljoen euro. Ook voor Debast geldt dat het een onevenredig hoog bedrag is wat PSV op tafel zou willen leggen voor een jonge speler, die links en rechts als ‘niet goed genoeg voor PSV’ wordt omschreven.

Dan is er nog de jacht op een nieuwe middenvelder. Inmiddels is bekend dat veel af zal hangen van de toekomst van Ibrahim Sangaré. ‘Als de Ivoriaan niet zou vertrekken, heeft PSV het geld om nog minimaal één grote aankoop te doen. Gaat hij wel weg, dan kan PSV doorpakken op minimaal twee fronten en mogelijk zelfs meer’, schrijft de regionale krant over de transferzomer van PSV.


Vorig artikelDe zeldzame insteek van Johan Bakayoko vs de insteek van Xavi Simons: ‘Natuurlijk blijf ik bij PSV’
Volgend artikelRangers FC en Sam Lammers zetten minimale stap naar play-off wedstrijden tegen PSV, Zwitsers nog niet verslagen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in