Home Nieuws PSV wil Gutiérrez langer binden en niet naar Benfica laten gaan, nieuw...

PSV wil Gutiérrez langer binden en niet naar Benfica laten gaan, nieuw contractaanbod voor Mexicaan

2306
0

Roger Schmidt heeft het voor elkaar gekregen om Erick Gutiérrez weer aan het voetballen te krijgen.

De Mexicaan was lange tijd uit beeld maar is toch weer een basisspeler geworden in het elftal van Roger Schmidt. Schmidt hield vertrouwen in de Mexicaan en dat wist zich vervolgens uit te betalen met sterk spel en vele basisplaatsen. PSV zag dat de Mexicaan er weer stond afgelopen maanden en dus wil de club Gutiérrez langer in Eindhoven houden.

Vnauit Lissabon kijkt Benfica wel mee want de club uit Lissabon is wel geïnteresseerd in de diensten van de Mexicaan. PSV lijkt de Mexicaanse middenvelder in ieder geval niet naar Benfica te willen laten vertrekken. De 25-jarige middenvelder heeft van PSV inmiddels een aanbieding ontvangen om zijn contract te verlengen, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De nieuwe aanbieding voor Gutiérrez heeft vanuit PSV redelijk lang geduurd maar de club heeft daar vast goede redenen voor gehad en pakt nu door. Na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen reisde John de Jong af naar Mexico om te praten met het management van de middenvelder. Momenteel heeft Gutiérrez de aanbieding in overweging. Mogelijk kiest Gutiérrez voor een transfer naar het buitenland, hoewel de familie van Gutiérrez het wel naar de zin heeft in Nederland.

Volgens het Eindhovens Dagblad staat Gutiérrez na het gesprek met Ruud van Nistelrooij open voor een langer verblijf in Eindhoven. De Mexicaan wil fit en met speeltijd in de benen naar het WK in Qatar in november en december van dit jaar.


Vorig artikelRoger Schmidt overschat Ajax, Duitse trainer ziet Rosario nog altijd als sleutelspeler
Volgend artikelVan Hanegem haalt uit naar Gerbrands na ‘7,5’: ‘Van Champions League naar Conference League’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in