Home Nieuws PSV wil fors betalen voor toptalent van Sc Heerenveen, overgang naar Eindhoven...

PSV wil fors betalen voor toptalent van Sc Heerenveen, overgang naar Eindhoven aanstaande

4347
0

Tussen al het internationale transfergeweld door, richt PSV zich ook op de nationale markt.

In de Eredivisie loopt immers ook genoeg talent rond. PSV heeft inmiddels de pijlen gericht op een toptalent van Sc Heerenveen. De jongeling is overigens nog geen volwaardige Eredivisiespeler maar John de Jong en de scouting van de club zien veel potentie in Tygo Land. Dit meldt het Eindhovens Dagblad over de jongeling van de club uit Friesland.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV een flinke som geld over voor de pas zestienjarige middenvelder van Sc Heerenveen. PSV en Heerenveen naderen dan ook een akkoord in de op handen zin de transfer. Land staat bekend als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de Friezen. PSV zit overigens al langer op het vinkentouw voor Land.

Volgens het ED staat de jonge middenvelder welwillend tegenover een overstap. Heerenveen hield al een poosje rekening met het vertrek van Land, die bij PSV een contract voor drie jaar kan tekenen. Het is uitzonderlijk te noemen dat PSV zo’n forse som geld voor een toptalent wenst te betalen. Land wil op zijn beurt graag de overstap naar PSV maken. Het jonge toptalent mag dit seizoen al voor Jong PSV uitkomen.


Vorig artikelInteresse vanuit Manchester voor Denzel Dumfries lijkt serieus, bod van 40 miljoen in de maak
Volgend artikelGuus Til geniet in Eindhoven: ‘PSV is sportief nog een stapje hoger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in