Home Nieuws PSV wil door met Mario Götze en transfer tegenhouden, zaakwaarnemers Götze in...

PSV wil door met Mario Götze en transfer tegenhouden, zaakwaarnemers Götze in Eindhoven

4257
0

PSV wil voor een vertrek van Mario Götze gaan liggen. De club gaat alles op alles zetten om de Duitse middenvelder in Eindhoven te houden.

Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Mario Götze kan inmiddels prima cijfers overleggen en komt steeds beter in vorm. Na een lange aanloopfase waarin Götze niet altijd zijn beste vorm kon etaleren, is de Duitser nu vaak het cement tussen de stenen geworden bij PSV. En dus wil PSV dolgraag langer door met Mario Götze. PSV is dus concreet in de markt om Götze langer aan zich te binden maar dat geldt ook voor Benfica. Roger Schmidt lijkt namens Benfica in te zetten op een hernieuwde samenwerking met Götze.

De zaakwaarnemers van de Duitse middenvelder waren afgelopen week in Eindhoven om over de toekomst van Götze bij PSV te praten. Schmidt was in september 2020 degene die Götze overtuigde om naar PSV te komen. Met het vertrek naar Lissabon ligt het inmiddels voor de hand dat Götze Schmidt zal gaan volgen. Ruud van Nistelrooij ziet het zeker in Götze zitten en dus tracht PSV de Duitser te verleiden tot een langer verblijf bij PSV, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Er is veel interesse voor Götze, die volgens Voetbal International ook een lucratief contract kan tekenen bij twee clubs in de Verenigde Staten. PSV hoopt Götze, met een salaris van drie miljoen euro per jaar grootverdiener in de selectie, te overtuigen om ook komend seizoen in Eindhoven te spelen. De Duitser beschikt over een gelimiteerde afkoopsom van tussen de drie en vier miljoen euro.


Facebook Comments Box