Home Nieuws PSV wil contract boegbeeld Dumfries verlengen en AC Milan aftroeven

PSV wil contract boegbeeld Dumfries verlengen en AC Milan aftroeven

688
0

PSV gaat er alles aan doen om Denzel Dumfries ook komend seizoen in Eindhoven te houden.

De club wil geïnteresseerde clubs als AC Milan aftroeven en Dumfries een nieuw contract aanbieden om hem nog een seizoen in Eindhoven te kunnen houden. Dumfries geldt als een waar boegbeeld. Zijn onverzettelijkheid en wilskracht brachten hem in 5 jaar tijd van de amateurs naar Oranje. Dat mag met recht bijzonder worden genoemd.

Dumfries wordt de laatste tijd in verband gebracht met AC Milan en gaf eerder al aan een vertrek niet uit te sluiten maar PSV wil via Raiola zijn sterspeler graag langer binden.

Dumfries heeft een contract tot medio 2023 in Eindhoven, maar de transferwindow is nog open tot 6 oktober dus er is van alles mogelijk. PSV wil de verdediger een verbeterd contract aanbieden, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Dat moet dan gebeuren onder de supervisie van zijn zaakwaarnemer. De eerste contacten zouden inmiddels gelegd zijn. Naar verluidt komt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Dumfries, binnenkort naar Eindhoven om een nieuwe deal met de club te bespreken. Daarbij speelt ook mee dat Dumfries binnenkort vader wordt dus PSV lijkt op pole-position te zitten wat een langere toekomst in Eindhoven aangaat.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here