Home Nieuws PSV wil concurrent van Veerman, Van Ginkel, Til en Simons alleen verhuren

PSV wil concurrent van Veerman, Van Ginkel, Til en Simons alleen verhuren

3877
0

Zowel in de achterhoede, voorhoede als op het middenvelder zijn er vele wijzigingen de revue gepasseerd of zullen de revue nog gaan passeren.

Dat geldt ook voor de talentvolle Richard Ledezma. PSV wenst de middenvelder komend seizoen te verhuren. De 21-jarige middenvelder staat in de belangstelling van meerdere clubs uit binnen- en buitenland, meldt het Eindhovens Dagblad over Ledezma.

PSV ontvangt voorstel na voorstel maar wenst de middenvelder alleen te verhuren en niet te verkopen. De Amerikaanse middenvelder met Mexicaanse roots maakte in de voorbereiding een goede indruk en is nog lang niet afgeschreven, weet de krant te melden. Ledezma moet minuten maken maar heeft op zijn positie concurrentie heeft van Joey Veerman, Marco van Ginkel en Xavi Simons en Guus Til. De middenvelder ligt nog twee jaar vast in Eindhoven en PSV heeft wel degelijk plannen met Ledezma.

Ledezma raakte vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie, net op het moment dat Roger Schmidt gebruik van zijn diensten wild egaan maken. Hij kwam in 2019 over van Real Monarchs uit de Verenigde Staten en speelde inmiddels acht wedstrijden voor PSV.


Vorig artikelVeerman wordt blij van daadkracht ‘kampioensploeg’ PSV: ‘Aardige beer, zeg: daar verwacht ik wat van’
Volgend artikelFantastische actie en doelpunt Romario in benefietwedstrijd, gaat de wereld over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in