Home Nieuws PSV wil Ajax aftroeven in strijd om handtekening Mexicaans international Alexis Vega

PSV wil Ajax aftroeven in strijd om handtekening Mexicaans international Alexis Vega

4951
0

PSV aast deze winter op versterkingen om de selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Niet alleen de positie van Cody Gakpo wordt in ogenschouw genomen.

PSV zou inmiddels volgens Mexicaanse media de contractsituatie omtrent Mexicaans international Alexis Vega in de gaten houden. De aanvaller zou een gewilde speler op de transfermarkt zijn en meerdere clubs dingen inmiddels naar zijn handtekening. Ook Ajax zou verregaande interesse hebben om Vega te contracteren. In Mexico is men stellig en weet men dat PSV zou willen doorpakken voor de Mexicaanse international om andere clubs deze winter voor te kunnen zijn.

PSV heeft inmiddels ook concurrentie van de Spaanse La Liga clubs Real Betis en Celta de Vigo. Scouts van PSV zouden rapporten te over hebben over Vega, die in Mexico beschouwd wordt als een international die snel de oversteek naar Europa zou gaan maken. PSV wordt door Mexicaanse media momenteel nadrukkelijk met Vega in verband gebracht.

Het is overigens niet de eerste keer dat PSV wordt genoemd als club met serieuze interesse in de Mexicaanse international. Vorig jaar was PSV ook concreet in de markt voor Vega, die toen transfervrij was, maar de Mexicaan verlengde zijn contract toen tot de zomer van 2024 bij Chivas. Nu Cody Gakpo is vertrokken wordt PSV in Mexicaanse media opnieuw in verband gebracht met een transfer van Vega.

Vega speelt al vijf jaar voor Chivas maar zou een stap naar Europa overwegen als het totale plaatje klopt.


Vorig artikelFeyenoord krijgt waarschuwing: ‘Anders komt PSV voor Zerrouki’
Volgend artikelGutiérrez wordt opnieuw de hemel in geprezen: ‘Guti bij PSV, dat blijft toch een apart verhaal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in