Home Nieuws PSV wijst huurconstructie Nottingham Forest af, Engelse club biedt 12,5 miljoen euro...

PSV wijst huurconstructie Nottingham Forest af, Engelse club biedt 12,5 miljoen euro te weinig op Sangaré

6184
0

Het zal de gemoedstoestand van Ibrahim Sangaré niet heel positief beïnvloeden als we het voorstel van Premier League-club Nottingham Forest analyseren.

De club die al maanden zo niet een klein jaar, in de markt is voor Ibrahim Sangaré, weet nog altijd niet door te pakken in de zin dat een transfer nadert. De Premier League-club wil voor een dubbeltje op de eerste rang zitten wat Ibrahim Sangaré betreft.

PSV heeft namelijk opnieuw een bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré afgewezen. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Andere geïnteresseerden, waaronder Liverpool en Paris Saint-Germain, staan in contact met PSV over de middenvelder. Met name de club uit Parijs is op dit moment meer dan geïnteresseerd in Sangaré. Volgens de Portugese journalist Almeida zijn PSV en Paris Saint-Germain met elkaar in gesprek.

Het standpunt van PSV is duidelijk: 37,5 miljoen euro, anders wordt Sangaré op dit moment niet verkocht en blijft hij deze zomer bij PSV. Voor Nottingham Forest bleek het aanleiding te zijn toch nogmaals een bod uit te brengen op de middenvelder. PSV heeft het bod meteen afgewezen omdat het 12,5 euro te laag is. Nottingham dacht namelijk met een huurdeal en verplichte optie tot koop van 25 miljoen euro weg te komen. PSV zou dan nog een seizoen de beschikking krijgen over Sangaré.

Nottingham Forest is daarentegen weer wel de eerste club die een concreet bod heeft uitgebracht op de Ivoriaan, waar andere clubs met name informeren. De situatie rond Paris Saint-Germain is op dit moment weer wel gewijzigd na de eerste gesprekken met PSV over een transfer. Ook Liverpool kan nog niet worden uitgevlakt als mogelijk toekomstige club voor Sangaré.


Vorig artikel‘PSV in gesprek met Paris Saint-Germain over transfer Ibrahim Sangaré’
Volgend artikelVerwachte opstelling in Graz: Lang op de bank, Vertessen start en Saibari voor Babadi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in