Home Nieuws PSV werkt aan transfer Anwar El Ghazi, die graag naar Eindhoven wil,...

PSV werkt aan transfer Anwar El Ghazi, die graag naar Eindhoven wil, ook Engelse media melden interesse PSV

3187
0

PSV is druk doende de transfer van Anwar El Ghazi af te ronden. De club is serieus in de markt voor de buitenspeler.

Dat melden meerdere media in Nederland maar ook in Engeland. Feit is dat meespeelt dat de aanvaller terug naar Nederland wil en zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. Na enkele jaren in het buitenland te hebben gespeeld, voelt de aanvaller dat de tijd rijp is om weer in Nederland te gaan spelen. De vraag is of PSV zich ook had gemeld bij Anwar El Ghazi als de club zich had geplaatst voor de Champions League.

PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Aston Villa. Een persoonlijk akkoord met de aanvaller zal geen obstakel vormen schrijft het Eindhovens Dagblad maar PSV en Aston Villa dienen ook nog tot een akkoord te komen. PSV zet in op een transfervrije komst van de buitenspeler maar is ook bereid om een minimale transfersom op tafel te leggen. Aston Villa betaald 2 jaar geleden ruim 9 miljoen euro voor Anwar El Ghazi.

Anwar El Ghazi wordt door John de Jong en Marcel Brands gezien als een speler die extra kwaliteit en ervaring kan leveren, schrijft de regionale krant over de kwaliteiten van de aanvaller. Marcel Brands haalde Anwar El Ghazi eerder van Aston Villa naar Everton middels een huurconstructie.


Vorig artikelAnalisten fileren topspelers Gakpo, Sangaré en Veerman: ‘PSV bevangen door de spanning’
Volgend artikelExcelsior – PSV: Saibari in de spits, ook Simons basisspeler, van Nistelrooij gelooft nog niet in Guus Til

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in