Home Nieuws PSV wenst Savinho mee te nemen naar Duitsland maar ‘complexe transfer’ loopt...

PSV wenst Savinho mee te nemen naar Duitsland maar ‘complexe transfer’ loopt mogelijk vertraging op

2556
0

De Braziliaanse aanvaller Savinho is inmiddels officieel speler van de City Football Group.

De achttienjarige Braziliaan heeft een vierjarig contract getekend bij ESTAC Troyes, dat net als onder meer Manchester City onderdeel uitmaakt van het voetbalnetwerk van de City Group. Het is wachten tot PSV de huurdeal met de City Group bevestigt. Daarmee zou PSV de Braziliaan officieel kunnen verwelkomen.

Atlético Mineiro heeft hem voor zes miljoen euro, plus 6,5 miljoen aan bonussen, verkocht aan de Franse club. Uiteindelijk kan de gemelde transfersom boven de 12 miljoen euro uitkomen. Troyes zal een tussenstop worden voor Savinho. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de Braziliaan naar Eindhoven zal afreizen. Wel heeft hij officieel afscheid genomen van zijn vorige werkgever, Atlético Mineiro.

PSV en Manchester City wisten een constructie op te tuigen waar nog tal van vraagtekens omheen hangen. In de loop van volgende week zal er meer duidelijkheid komen over de deal tussen de verschillende clubs en Savinho.

Het Eindhovens Dagblad weet verder wel te melden dat er het nodige papierwerk wacht en dit nog een behoorlijk proces kan worden. Het betreft immers een ‘complexe transfer’. De hoop om Savinho voor het trainingskamp in Duitsland volgende week te verwelkomen, lijkt te ambitieus, schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV hoopt wel de zaken zo snel mogelijk af te ronden, zodat de Braziliaan spoedig zijn entree op het trainingsveld kan maken.


Vorig artikelAtlético bevestigt, Savinho is onderweg naar Eindhoven maar ’tussenstop’ roept vraagtekens op
Volgend artikelBrands waarschuwt Sevilla: Volgende week weten we of Luuk de Jong komt, anders schakelen we door’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in