Home Nieuws PSV wenst benoeming Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer deze week af te...

PSV wenst benoeming Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer deze week af te ronden

365
0

Marcel Brands en John de Jong liggen met PSV op koers om deze week de benoeming van de technische staf inclusief benoeming hoofdtrainer voor volgend seizoen af te ronden.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV en van Nistelrooij liggen dus op koers om deze week overeenstemming te bereiken. PSV wil Ruud van Nistelrooij dus deze week benoemen als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. De club wacht nog op een ja-woord van Fred Rutten. De verwachting is dat hij maandag of dinsdag ‘ja’ zal zeggen tegen het aanbod van PSV om de eerste assistent van Van Nistelrooij te worden.

Enkele maanden terug leek de club voor een andere route te gaan kiezen. Aanvankelijk gaf Van Nistelrooij aan zich nog niet klaar te voelen om als hoofdtrainer aan de slag te gaan, maar Marcel Brands wist hem te overtuigen. In de technische staf zal normaal gesproken ook plek zijn voor André Ooijer en Boudewijn Zenden, die momenteel al bij de staf van Roger Schmidt zijn betrokken. Het Eindhovens Dagblad meldt ook dat Tim Wolf vermoedelijk bij de technische staf voor volgend seizoen zal komen. Hij werkt al lange tijd samen met Van Nistelrooij in de jeugd.

Of Raimond van der Gouw bij de club zal blijven is nog onduidelijk. De keeperstrainer heeft een aflopend contract bij PSV. Over het contract van van der Gouw komt vermoedelijk later deze week ook duidelijkheid.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here