Home Nieuws PSV wenst 17 miljoen euro te ontvangen voor Ihattaren en Bruma

PSV wenst 17 miljoen euro te ontvangen voor Ihattaren en Bruma

29051
0

Er zullen de komende weken en maanden de nodige spelers gaan vertrekken waarbij de namen ondertussen wel in te vullen zijn.

Spelers als Baumgartl, Gutiérrez, Doan, Bruma en Ihattaren zullen naar verwachting de PSV deur achter zich dicht gaan trekken. Daar zullen de nodige miljoenen tegenover staan maar tegelijk zullen het ook verliesposten worden.


Spelers als Bruma en Baumgartl hebben PSV meer dan 20 miljoen euro gekost. Wat de toekomst van de Portugese aanvaller Bruma aangaat, kunnen we welhaast concluderen dat die niet in Eindhoven zal liggen. Club en speler lijken op elkaar uitgekeken en Roger Schmidt lijkt het ook niet te zien zitten in de snelle aanvaller.

PSV en Bruma wachten momenteel op Olympiakos. De huurovereenkomst loopt bijna af en er bestaat een kans dat Olympiakos Bruma van PSV zal overnemen. De eerste dag van juni loopt de termijn af en zou de Griekse club PSV moeten laten weten wat het plan met Bruma is. De Portugees wist een redelijke indruk te maken in de havenstad Piraeus.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Bruma voor 7 miljoen euro mag vertrekken uit Eindhoven. Dat zou een verliespost van rond de 4 tot 5 miljoen euro betekenen.

Dan het dossier Ihattaren. Ook daarin is de verwachting dat een transfer aanstaande is. Het nog één jaar lopende contract moet worden afgekocht maar interessant wordt welke club een miljoenenbedrag voor een niet presterende speler met een één jarig contract op tafel wil leggen.

De verwachting is namelijk dat PSV een bedrag van 10 miljoen euro in gedachten heeft voor Ihattaren, zoals het Eindhovens Dagblad zaterdag meldde. Of dat een reëel bedrag is valt te bezien en zal de komende weken duidelijk worden.


Facebook Comments